28K, Kennets fødselsdagsløb 2021

Jeg vil gerne fejre at jeg fylder 50 år. Så det sparker jeg i gang med et enkelt cannonball i mit nærområde.

Løbet er IKKE et non-profit men en gavebod til mig. Til gengæld vil jeg gøre rovet op den 1. marts ( på min fødselsdag) og indbetaler, hvad der står på mobilpayboxen + 1000 kr. til Schleroseforeningen.

Facebook-eventet finder du hér: Event

Med venlig løbeglæde

Kennet Danielsen

Praktiske info:

Dato: 28.02.2021.

Præsentation af ruten: 08:52. Racedirector præsenterer ruten, som skal følges.

Starttid: 09:00. Uret tæller fra det tidspunkt, uanset om du kommer for sent eller ej. En eventuel forsinkelse skal du lægge til dit resultat. Racedirector bestemmer ved nedtælling, hvornår klokken er 09:00 (1 minut, 30 sekunder, 3, 2, 1, løb).

Startsted: Moseruten7K.

Ruten: Moseruten7K.

Distancer: 7K, 14K, Halvmarathon, 28K

Pris: 100 kroner.

Depot: Basisdepot. Nok til at holde en løber i live, men det er ikke Grønbro standard.

Tilmelding: Klik hér for tilmelding. Når du har tilmeldt dig, går der lige et stykke tid, inden du står på startlisten i bunden af denne side. Da jeg ikke tjekker tilmeldinger hver dag.

Mailadresse: 28kd.dk@gmail.com

Tilbagebetaling: Kun hvis arrangementet bliver aflyst.

Medalje: Unik designet medalje til alle distancer der er tilmeldt 30 dage før løbet.

Op- og nedgradering: Kan ikke finde sted. Du kan løbe både længere og kortere end hvad du tilmeldte dig, det styrer du selv. Du kan bare ikke registrere det. Hvis du ikke kan løbe mindst det du er tilmeldt kan du kun skrive DNF. Ingen undtagelser. Kan du løbe længere kan du betragte resten som bonus.

Forskudt start: Nej.

Antal deltagere 6 løbere skal være tilmeldt. Løbet bliver aflyst, hvis der ikke kan oprettes en startliste med 6 løbere senest 1 måned før.

Antal gennemførelser: 5 løbere skal gennemføre den distance de er tilmeldt. Hvis ikke, kan du ikke bruge løbet til et officielt løb, men må betragte det som en træningstur.

Tidstagning: Du starter dit eget ur, når racedirector råber “Løb” og stopper uret igen når du når det sted, som racedirector har udpeget. Du sætter IKKE uret til automatisk at stoppe efter en given distance. Du sætter IKKE uret på autopause. Du stopper IKKE uret selv, hvis dit ur siger, at du har nået distancen. Skulle du have glemt dette og du observerer at den er smuttet trækker du på skuldrene, smiler og tager en DNF (som den gode atlet du er).

Tidsregistrering: Når du kommer i mål, går du i depot og skriver din tid.

Cut Off tid : 3 timer efter starttid til alle distancer.

Det betyder i praksis: Hvis du kommer ind senere, skriver du DNF under Resultat til højre for dit navn. Det betyder også at hvis du kommer 10 minutter for sent, har du kun 2:50 minutter til gennemførelse.

Validering af løbet: Du er selv ansvarlig for at undersøge løbskriterier for den klub du løber imod. Hvis du mener at der er noget der ikke stemmer, så gør du racedirector opmærksom på, hvilken paragraf du synes ikke overholdes. Du er naturligvis også velkommen til at sende denne hjemmeside til den klub du løber imod, for at bede dem om at finde uhensigtsmæssigheder i forhold til løbskriterier.

Deltagerliste

NavnDistanceResultat
Annette HolritsHalv
Faith Danielsen7K
Hakan DemirkanHalv
Henrik Hoplarik Franijeur28K
Joan KramerHalv
Kennet Danielsen28K3:00:00
Lise Friis28K
Paw Sejersten Jeppesen28K
Pia Vine LauHalv
Peter LettingHalv
Rie Hørdum IngmannHalv
Sidsel KristiansenHalv
Sinar MohammedHalv
Susan LettingHalv
Tine AhrensHalv
Vibeke JespersenHalv
Zenia RasmussenHalv

%d bloggers like this: